Zakazivanje i Otkazivanje seansi

Zakazivanje i Otkazivanje seansi

ZAKAZIVANJE SEANSE

Mozete zakazati seansu pozivom na telefon 062/262-195.     Terapija traje u proseku 90 min. Ukoliko je potrebno nekoliko minuta više da se završi započet posao, računaćemo kao jednu seansu.

OTKAZIVANJE SEANSE

Od svih klijenata se očekuje da se drže dogovorenih termina, a ukoliko dođe do neke izmene, da jave najmanje 48 sati pre planirane seanse.

NAPOMENA

50% od cene biće naplaćeno ukoliko klijent ne najavi svoje odsustvo na vreme. Klijent koji otkaže i/ili odloži terapiju u periodu od 48 sati od zakazanog termina, neće snositi nikakve troškove.

U SLUČAJU DA JA OTKAŽEM SEANSU

Ukoliko ja otkažem seansu( ako sam bolestan ili se desio neki hitan slučaj) ja ću Vam ponuditi da pomerimo termin i ponudiću Vam 50 % više vremena, kao kompenzaciju.

KAKO DA OTKAŽETE ILI ODLOŽITE SEANSU ZA DRUGI TERMIN?

Možete me obavestiti telefonom, putem e-maila ili preko ovog sajta.

UKOLIKO KASNITE NA SEANSU

Ukoliko kasnite na seansu, molim Vas da mi javite što je pre moguće. Ja ću se potruditi da Vam obezbedim pun sat. Ako nakon Vas imam zakazanu seansu, možda neću biti u situaciji da Vam izadjem u susret, osim ukoliko se klijent koji dolazi posle Vas ne složi da malo sačeka.

Jedan komentar

 1. Nezaposlen sam i imap psihološki problem. Postao sam jako ljubomoran bez ikakvih razloga i to smeta i meni i mojoj porodici. To mi se ranije nije dešavalo ili makar ja nisam to primećivao.
  -Interesuje me koliko košta jedna terapija?
  -Da li se može hipnozom ubrzati proces saznavanja korena problema i rešavanja istog?
  -Za koje vreme( na osnovu vašeg iskustva) bi se moglo očekivati da se rešenje nađe?
  Pošto sam nezaposlen i nisam mlad. Meni je hitno da taj problem razrešim u što kraćem roku. Zbog moje porodice i zbog mene. Hvala unapred.
  Zaboravio sam da kažem da imam 51-u godinu.

Prijavite se

Unesite vaše podatke

2 + 6 =


ZATVORI